LOGO & HUISSTIJL PAKKET

Een unieke en professionele visuele identiteit die precies bij jou en je merk past

Een logo en huisstijl die je met trots aan iedereen laat zien

Niemand die meer aan jou vraagt: ‘Hoe gaat het met je bedrijfJE?’. Dit is serious business en dat is te zien aan je logo & huisstijl.

Een logo & huisstijl die jouw doelgroep aanspreekt én waar jij helemaal happy van wordt. De huisstijl is de basis van je merkidentiteit. Hierin leggen we oa. de kleuren, typografie en merk elementen vast. Deze huisstijl voer je door in ál je communicatie middelen. Denk aan je website, social media, een flyer. Alles! Dit zorgt voor herkenning bij je doelgroep; jouw potentiële klanten.

logo_huisstijl_visual

Een ontwerp met een plan

We beginnen niet zomaar met het ontwerpen van een leuk plaatje. Nee, we gaan eerst samen duidelijkheid scheppen in jou positionering. Wat maakt jou bedrijf anders dan de concurrentie? Wie is je ideale klant? Wat wil je uitstralen naar je potentiële klanten? Dat doen we samen tijdens de creatieve kick-off sessie.

Het logo is een belangrijk onderdeel van je huisstijl maar er zijn nog vele andere aspecten die je in al je communicatie gebruikt. Dit zorgt voor eenheid, consistentie en een aantrekkelijk en professioneel beeld.

Dit is wat er precies in het pakket zit

Daar ben je natuurlijk nieuwsgierig naar; wat krijg je uiteindelijk allemaal aan het einde van het logo & huisstijl traject?

  • Creatieve kick-off
  • Logo, sublogo, beeldmerk
  • Kleurenpalet
  • Typografie
  • Huisstijlelementen
  • Icons/illustraties
  • Social media profielfoto
  • Favicon voor je website
  • Huisstijl handboek
  • Lanceer post
 

Een compleet pakket voor een
sterke basis van jouw merkidentiteit

Het logo is een belangrijk onderdeel van je huisstijl maar er zijn nog vele andere onderdelen die het geheel compleet maken. Denk aan typografie, kleurenpalet, stijlelementen, iconen en beeldgebruik.

Met het logo en huisstijl pakket ben je voorzien van alle elementen om herkenbaarheid, professionaliteit, authenticiteit en vertrouwen uit te stralen naar jouw ideale doelgroep. Je voert de huisstijl consistent door in al je communicatie middelen met behulp van het huisstijl-handboek. Dit zorgt voor eenheid, consistentie en een aantrekkelijk en professioneel beeld.

Deze toppers gingen je voor

Edward
EdwardBody & Power shop
Lees verder
Wij werken al een tijdje heel prettig samen met Tell-m Reclame bureau. Op het gebied van design zijn ze zeer professional en leveren ze echt kwaliteit af. Een echte aanrader voor elke bedrijf die opzoek is naar kwaliteit voor een goede prijs en een designer die met je mee denkt.
Tommy Johansson
Tommy JohanssonMaximum Lifestyle
Lees verder
Rosanne heeft voor ons alle product designs gemaakt, Alle Mock-ups en overige designs van ons merk. Alles is strakker dan strak! Fantastisch werk levert ze!
Anne Stip
Anne StipSchoonheidssalon Beauty Secret
Lees verder
Rosanne heeft een hele mooie huisstijl voor mij ontwikkeld. Wanneer ik iets veranderd wil hebben doet ze dat gelijk voor mij. Ik ben zeer tevreden over haar en raad haar zeker aan!
Annemiek van Golen
Annemiek van GolenGymnastiekvereniging Souplesse
Lees verder
Gymnastiekvereniging Souplesse is heel blij met de nieuwe website gemaakt door Tell'm. Frisse kleuren, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.Ook onze flyers en banners zijn door Tell'm gemaakt.
Previous
Next