Hoe gaan we jouw bedrijf aan de wereld laten zien?

Logo & huisstijl

De basis van je merk identiteit. Je logo én huisstijl zorgen voor eenheid en een professionele uitstraling. Jouw inbreng is belangrijk, jij bent het merk en je kent je doelgroep zelf het beste. We werken samen naar een uniek logo en huisstijl waar je trots op bent. Je krijgt een compleet pakket met branding handboek waarin alles is vastgelegd; merk identiteit en strategie, kleuren, typografie, gebruik van logo en huisstijl, icons en beeldgebruik.

Verpakkingen & labels

Een verpakking of label is hét visitekaartje van je product. Naast de kwaliteiten van je product is de verpakking belangrijk in de keuze om jouw product wel of niet te kopen. Een professionele verpakking geeft vertrouwen in de consument, jij neemt je product serieus. 

Je krijgt een ontwerp die aansluit bij je huisstijl, merk identiteit en die er uit springt in de schappen. Met alle (verplichte) informatie leesbaar en duidelijk vermeld.

Een verpakking komt voor in allerlei verschillende vormen en maten, van label om een pot tot een doos of een zakje.

Dit is een pakkende call to action

Webdesign & WordPress website

Je weet dat je tegenwoordig niet meer zonder website kunt. Maar die zelf geknutselde site laat je nou niet echt met trots aan je potentiële klanten zien. Je wil graag een site die er mooi en professioneel uit ziet, lekker werkt op mobiel en waar een strategie achter zit. Die er niet alleen voor zorgt dat je online zichtbaar bent maar ook dat klanten voor jou kiezen. We beginnen met een plan de campagne, maken een uniek design en bouwen de site in WordPress. En nee, dat hoeft geen duizenden euro’s te kosten.

Online Toolbox

Een compleet pakket op maat ontworpen templates in jouw huisstijl waarmee je zelf écht mooie, professionele content kunt maken. In een workshop leer ik jou hoe je met je eigen templates content kunt maken die je met trots online zet, waarvan je ziet: die zijn door een professional ontworpen. Want dat zien we uiteindelijk allemaal echt als we aan het scrollen zijn op Instagram. Met de templates kun je eindelijk super snel content online zetten, je weet precies hoe het werkt en je hoeft niet uren te puzzelen om een mooi beeld te creeëren.

Video/animatie

Wil je eens uitpakken om bijvoorbeeld een nieuwe dienst of product te promoten? Dat kan met een video of animatie op social media of je website. Neem contact op om je wensen te bespreken.

Illustratievisual
Illustraties of visuals

Je teksten ondersteunen met illustraties of visuals maakt het makkelijker om de aandacht te trekken én je boodschap over te brengen.

Drukwerk

Van visitekaartje tot folder tot roll-up banner. Drukwerk kun je voor allerlei doeleinden inzetten: informatie over je diensten en prijzen, je bedrijf promoten op een evenement, netwerken of je locatie aankleden.