GRAFISCH ONTWERP

Grafische vormgeving van drukwerk

Een grafisch ontwerp voor jouw bedrijf, bijvoorbeeld een flyer, poster of visitekaartje. Ook het regelen van het drukwerk doen we voor je.

We kunnen alles voor je maken wat maar bedrukt kan worden! Weet je niet wat je moet gebruiken om je (nieuwe) klanten aan te spreken? Vraag ons om advies.

HUISSTIJL ONTWERP

Een vaste stijl in al je ontwerpen.

Omdat je maar een keer de kans hebt om een goede eerste indruk te maken zorgen wij voor de juiste uitstraling van uw logo en huisstijl die past bij uw doelgroep.

Misschien heb je zelf al ideeën voor je (nieuwe) logo of sta je er nog helemaal blanco in. Samen kijken we naar de beste opties voor jouw bedrijf. Voor startende ondernemers hebben wij speciale starterspakketten tegen een laag tarief.

SOCIAL MEDIA

Opvallen op Facebook en Instagram

BINNENKORT! Wil je een professionele uitstraling op je Facebook-bedrijfspagina? Met een mooie omslag foto en opgemaakte post val jij op! Ook op Instagram, Twitter en Youtube.

Daarnaast kun je ook adverteren op Facebook, wil je dat jouw post er uit springt op de tijdlijn van je klanten? Wij ontwerpen voor jou één stijl in al je posts, advertenties en pagina!

WEBSITE DESIGN

Een eenvoudige website, bekijk onze pakketten!

Wil je online vindbaar zijn voor je klanten maar daar niet te veel voor betalen?

BINNENKORT : Website templates! Een online visitekaartje voor jouw bedrijf, keuze uit verschillende designs voor een laag tarief.

STARTERSPAKKETTEN

Speciaal voor startende ondernemers!

Heeft u plannen binnenkort als zelfstandig ondernemer te starten? Bij Tell’m kunt u gebruik maken van een starterspakket. Tegen een aantrekkelijk tarief wordt uw bedrijf op de kaart gezet en hopen we op een lange, creatieve samenwerking. Aan het pakket kunnen natuurlijk ook andere ontwerpen worden toegevoegd.

Samen kijken we naar je doelgroep, producten en budget!

Weet je niet welke middelen je het best kunt gebruiken om je doelgroep te bereiken?