Huisstijl ontwerp

Een goede eerste indruk!

Omdat je maar een keer de kans hebt om een goede eerste indruk te maken zorgen wij voor de juiste uitstraling van jouw logo en huisstijl die past bij de doelgroep. Samen kijken we naar je bedrijf, waar richt je je op, wie zijn je klanten en wat wil je uitstralen. Dit maken wij visueel door middel van een logo en huisstijl waarmee alle andere communicatie middelen naar ontworpen kunnen worden. Hierdoor zorg je voor een constante lijn in je merk en creƫer je herkenbaarheid.

Starter of logo-redesign?

Als je als startende ondernemer je eigen bedrijf gaat beginnen kun je gebruik maken van de starterspakketten, hierbij kun je tegen een laag tarief een logo, huisstijl en extra online of offline producten laten ontwerpen! Bekijk de pakketten op onze website.

Heb je al een goed lopend bedrijf maar past je logo die je 10 jaar geleden hebt gekozen inmiddels niet meer bij je bedrijf? Of wil je je bedrijf nieuw leven inblazen, beginnen onder een andere naam? Ook dan is een huisstijl belangrijk. Neem contact met ons op via info@tell-m.nl

Hoe gaat het in zijn werk?

 • 1. Wie ben jij?

  Eerst willen we weten wie je bent en wat je doet. Wat wil je uitstralen en wie is je doelgroep.

 • 2. De eerste designs

  We beginnen aan de eerste designs en gaan door tot we beiden tevreden zijn!

 • 3. De laatste check

  Alle bestanden nog even na lopen, spellingcontrole en klaar maken voor de drukkerij!

 • 4. Kant en klaar afgeleverd

  Zelf hoef je niks meer te doen, het drukwerk word kant en klaar bij je afgeleverd. Wij kiezen de juiste papiersoort en drukmethodes.